Как да купя на изплащане?

Computer365.BG предлага на своите клиенти възможността  да закупят желаният продукт на кредит онлайн или физически в нашия магазин.  Възможеният период на изплащане е от 3 до 36 месеца. Минималната сума за кандидатстване е 150 лв с ДДС.

Важно: Цените във сайта са валидни за поръчки онлайн, във физическите магазини на фирмата цените могат да бъдат различни.

 

Можете да закупите стоки на изплащане чрез:

 

 ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО КРЕДИТИ, ПРЕДОСТАВЯНИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ОТ „ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД

Стъпки:

  1. Кликвате на опцията за лизинг под бутона "купи сега" и избирате "Купи на изплащане". След това - желаната оферта.
  2. Давате отметка на „Съгласие за обработка на лични данни". Вашето съгласие е задължително условие, за да може да продължите с полълването на искането за кредит.
  3. Попълвате необходимата информация.
  4. Необходимо е също да дадете ив ашето съгласие с ОБЩИ УСЛОВИЯ ПО КРЕДИТИ, ПРЕДОСТАВЯНИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА ОТ „ТИ БИ АЙ Банк” ЕАД.
  5. Кликвате на бутон „Изпрати“
  6. Служител на съответната компания ще се свърже с вас за уточняване на подробности по лизинговата схема и допълнителна информация по подписването на договора.

 Как получавате стоката?

След като всички документи по искането бъдат обработени ще получите обаждане от  служител на Computer365.BG за да се уточни адреса и срока за доставка на поръчания продукт. Сумата за доставка се добавя към общата сума за финансиране. 

*Подписването на одобрен договор става изцяло по електронен начин. Необходимо е да имате валиден e-mail, на който ще ви бъдат изпратени преддоговорната информация и подписаният договор.