Доставка

 Важно: Цените във сайта са валидни за поръчки онлайн, във физическите магазини на фирмата цените могат да бъдат различни.

 Computer365.BG  Ви предлага бърза и сигурна доставка до всички населени места в България с куриерска фирма Speedy.
 

НАЧИН НА ДОСТАВКА


Можете да получите заявената от Вас техника по следните три начина:

 • Получаване с куриер на посочен от Вас адрес .В този случай, във формата на поръчка трябва точно да посочите пълният адрес, името на получателят и телефонът на получателят.
 • Получаване с куриер, но в офис на куриера. В този случай трябва да посочите адреса на офиса на куриера, където искате да получите пратката, както и името и телефонът на получателят.
 • Получаване в магазина на Computer365.BG. В този случай получавате поръчката от магазина на Computer365.BG - гр. Ботевград, ул. „17-ти ноември“ № 2А, като предварително ще бъдете уведомени кога може да ви бъде подготвена стоката за получаване.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността за доставка на продуктите, поръчани от Computer365.bg се определя от тяхната категория – компютър, лаптоп, монитор, работна станция, принтери, сървъри, аксесоари и т.н. Цените са както следва:

 • Компютър - 10 лв.
 • Лаптоп - 10 лв.
 • Монитор -  10 лв.
 • Работни станции - 15 лв.
 • Принтери - 15 лв.
 • Сървъри - 19 лв.
 • Аксесоари - 7 лв.

Цените за доставка са с включен ДДС и са валидни за територията на Република България.

 При заяваване на повече от един продукт клиентът заплаща 50% от сумата за доставка на всеки следващ продукт. Пример: Ако поръчате два лаптопа, Вие заплащате 15 лева (10 лева за доставката на първия и 5 лева за доставката на втория).

 Продуктите, отбелязани с "безплатна доставка" в продуктовата страница, се предлагат с безплатен транспорт. 

Някои от продуктите могат да бъдат със специален режим /цена на доставка. Това е отбелязано в описанието на продукта.

 

ЗАПЛАЩАНЕ НА ДОСТАВКАТА


Заплащането на доставката се извършва според избрания от Вас начин за плащане на поръчания продукт.

 • при избор: Наложен платеж - вие заплащате на куриера сумата за продукта плюс сумата за доставка или само сумата на продукта при покупка на такъв с безплатна доставка. Заплащането може да бъде извършено в брой или с карта.
 • при заплащане на продукта по Банков път - вие заплащате сумата за продукта плюс сумата за доставка по банков път, чрез банков превод. ВАЖНО: Поръчката се изпраща едва след постъпване на сумата по сметка на Computer365.BG.
 • при заплащане в офиса на Computer365.BG - вие може да заплащате сумата за продукта при получаване в брой.

 

 

ВАЖНО !

  При покупка на артикул от сайта и избран метод за заплащане „наложен платеж“ плащането се осъществява с т.нар. „наложен платеж чрез пощенски паричен превод“. В този случай не се издава касова бележка. Тя се заменя от разписка за пощенски паричен превод, издадена от куриера.

 

 Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно наредбата не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Спиди, Рапидо, Български пощи и др.

 

ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. ТЯ ЗАМЕНЯ КАСОВИЯТ БОН.

 

Същото важи и за клиенти с издадена фактура.

 


СРОК НА ДОСТАВКА


Срокът за изпращане на поръчания от вас продукт е от 1 до 5 работни дни след потвърждаване на поръчката от служител. Всички поръчки, направени през събота, неделя, неработни дни и официални празници ще бъдат обработени в първия работен ден след тях. Времето за доставка не включва уикендите и празниците. Моля да отбележете факта, че при избор на заплащане “по банков път“, стоката се изпраща след постъпване на парите в сметка на Computer365.BG.
 

ОПЦИЯ „ПРЕГЛЕД И ТЕСТ“


Всеки клиент, закупил продукт от Computer365.BG, има право при получаването му да се възползва от опцията "Преглед и тест", която куриерската фирма предлага.

 • При несъответствие на съдържанието на доставката с характеристиките на поръчания продукт, клиентът може да не приеме продукта и не заплаща куриерските разходи по връщането на продукта към Computer365.BG.
 • При отказ от клиента да приеме пратката поради друга причина, следва да заплати куриерските разходи по връщането на продукта към подателя.
 • При констатиране на увреждане по съдържанието клиентът не заплаща стойността на продукта, както и разходите по връщането на пратката към Computer365.BG.