Защо обновена техника

Computer365.bg е вносител на компютърна техника от 2005 год.  и техниката, която предлагаме на нашите клиенти, е изцяло собствен внос.

Големите компании от Западна Европа подменят наличното си компютърно оборудване през няколко години – обикновено от 3 до 5 год. Правят го с цел да осигурят по-голяма производителност на служителите си, по-голяма сигурност и възможност за работа с най-новите и актуални версии на софтуерните продукти. По търговски канали Computer365.bg изкупува „старите“ компютри и по този начин професионален клас техника, от най-високите серии на реномираните производители HP, DELL, Fujitsu, Lenovo, Apple и др., достигат до нашия пазар на цена, в пъти по-ниска от първоначалната.

Техниката, предлагана от Computer365.bg, преминава процес на пълна хардуерна диагностика и тестове за функционалност. Тества се работоспособността на системата, работата на RAM памет, хард диск, монитор, клавиатура, камера, батерия, външни устройства, съвместимост между отделните компоненти. При наличие на дефектен или липсващ компонент, съответния се подменя или се добавя нов. Подменят се термопастата на процесора и видеокартата  и се почистват от прах.  С цел напълно да отговаря на съвременните изисквания, обикновено се добавя допълнително RAM памет и бързи SSD дискове.  Поправят се и всички козметични забележки, когато е възможно.

След преминаване на всички изпитания тя се класифицира и сортира според нейния външен вид и функционалност, опакова се и изцяло пригодена функционално се предлага за продажба.  

Икономия. Закупуване на обновена техника с гаранция от Computer365.bg може да Ви спести сериозна сума пари. Избирайки обновен компютър, получавате тествана и отлично работеща машина от висок клас, с гаранция за качество, на цена, в пъти по-ниска от нов продукт.

Get Tips on How to Save Money in Your Daily Life.

Функционалност. Реновираната техника, след преминаване на нужната профилактика и обновяване, притежава предостатъчна мощ за сърфиране в интернет, онлайн обучение, гледане на филми и телевизия, работа с офис програми, интернет банкиране, счетоводен софтуер, някои игри и задоволява изискванията на повече от  90% от потребителите. Изключение са единствено новите игри и професионален графичен софтуер, за които се изисква мощен графичен процесор.

Man working with a computer in an office after performing a

Надеждност. Техника на HP, DELL, Fujitsu, Lenovo, Apple и др., е изработена по най-високите стандарти за качество и надеждност, с качествени компоненти и материали. Имат висока производителност и издържат на много по-сериозни натоварвания.  Дефектите при тях са изключителна рядкост, като в повечето случаи са причинени от неправилна употреба от потребителя – изпускане, заливане с течност и т.н.

What Is Design for Reliability (DfR)? | Ansys Blog

Екстри. Голяма част от обновените маркови лаптопи, предлагани от Computer365.bg, притежават редица екстри и възможности, които рядко ще срещнете при обикновените лаптопи - IPS матов дисплей, защита срещу неоторизиран достъп с пръстов отпечатък,  3G /4G модем, 5GHz Wi-Fi, метален корпус, опция за свързване към докинг станция, подсветка на клавиатурата и др.

 HP Notebook PCs - Fingerprint reader troubleshooting (Windows 10) | HP®  Customer Support 

Икономия на енергия. Обновеният марков компютър е с оптимизирано захранване и ви гарантира икономична работа и умно управление на използваната енергия.

 The Ultimate Guide to Saving Energy and Money with Smart Home Energy Monitors

Гаранция. Обновената техника, предлагана от Computer365.bg,  е с гаранция от 6 до 12 месеца. По желание на клиента гаранцията може да се удължи допълнително срещу минимално доплащане.  Осигуряваме гаранционен и извънгаранционен сервиз и поддръжка.